B&B impressie

B&B Roes is een rookvrij gastenverblijf met een zit/slaapkamer en een aparte eetruimte met openslaande deuren. Achter de eetruimte is de ruime zit/slaapkamer die met een deur afgesloten kan worden. Deze kamer heeft een zitgedeelte met 2 losse fauteuils en een brede (zit)vensterbank met een mooi uitzicht over het natuurgebied 't Elger. Misschien spot je nog eekhoorntjes of een groene- of bonte specht. 

Het slaapgedeelte heeft een groot 2 persoonsbed (1,8 m breed) met 2 losse anti-allergie dekbedden.  Hiernaast bevindt zich een moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

 

Voor de zakenreizigers is er een werkplek. 

Vanuit hygiënisch oogpunt is er voor huisdieren in de B&B geen plek.

 

In de eetruimte wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd met veelal streek-, biologische- en zelfgemaakte producten. Met allergiewensen proberen we rekening te houden (wel van te voren aangeven). Daarnaast is de ruimte prima te gebruiken voor ontspannen een spelletje te doen of een drankje te nuttigen. In de zomer kan het ontbijt op het eigen terras geserveerd worden. Een dag zo beginnen, wie wil dat nou niet?

 

De B&B is van alle gemakken voorzien, met oog voor detail en met lichte kleuren ingericht waardoor je echt een zonnig vakantiegevoel krijgt. Na een actief dagje is 't heerlijk genieten en tot rust komen.

Een eigen gastenverblijf met 2 terrassen, eigen parkeerplaats en voor de fietsen is een overdekt gedeelte beschikbaar met oplaadpunt. Het is ook mogelijk om een tandem bij ons te huren, voor €15,- per dag. 


B&B Roes is €99,- per nacht inclusief ontbijt en incl. toeristenbelasting